Рідке скло

Рідке скло

РІДКЕ СКЛО

 

 

 

 

 1,0 л (1,25 кг) (ящ.-12шт.)

 2,0 л (2,5 кг) (ящ.-12шт.)

ГОСТ 13078-81

ПРИЗНАЧЕННЯ Рідке скло:
рідке скло натрієве застосовується в будівництві для просочення бетонів і штукатурок, підвищує їх довговічність, міцність, вогнетривкість, атмосферостійкість, для ґрунтування бетонних, цегляних, оштукатурених дерев'яних поверхонь для створення кислотостійких розчинів Є екологічно чистим антисептиком (запобігає утворенню плісняви, гнилі, грибків).

 

Рідке скло :
1) в якості ґрунтовки рідке скло та цемент змішати у співвідношенні 1:1. 
2) як добавка до 5% у готові цементні розчини.
3) для приготування водостійкої штукатурки та вогнетривкого розчину додати рідке скло до 10 -15% в цементно-піщану суміш.
Чищення посуду: для чищення посуду (каструлі, сковороди тощо), приготувати розчин із співвідношення: рідке скло - вода 1 до 25; і потім прокип'ятити посуд у цьому розчині.
Гідроізоляція рідким склом:для гідроізоляції стін, підлог, перекриттів, підвальних приміщень, влаштування басейнів та інших гідроізоляційних робіт розчин готується із співвідношення: рідке скло 1 частина — бетонного розчину 10 частин.
Склеювання:рідке скло також застосовується для склеювання різних скляних, фарфорових та фаянсових виробів, а також для склеювання скла з металом, алюмінієвої фольги з металом, паперових листів зі склом, з деревом, з металом та природним камінням, для склеювання азбестових виробів.
Інші застосування: просочування вапняних будівельних матеріалів, цементних та бетонних виробів, дерев'яних виробів для збільшення їхньої міцності. Приготування замазок для водопровідних труб. Видалення старих лакових та олійних фарб. Виготовлення силікатних фарб (суміш рідкого скла з різними барвниками). Запобігання корозії металів (рідке скло + цементний порошок, потім фарбування). Запобігання освіті та видалення накипу. Видалення брудних, масляних та жирних плям з одягу.

 

ЗБЕРІГАННЯ Рідке скло :
зберігати в щільно закритій тарі. При замерзанні розморожувати при кімнатній температурі, після розморожування невтрачаєсвоїх властивостей. Допускається наявність осаду. Термін придатності – 12 місяців.

 

ФАСІВКА Рідке скло:

Поліетиленова пляшка 1л та 2л.